Lomalta palattu

Palasin lomareissulta Ranskan Rivieralta jo sunnuntain vastaisena yönä, mutta blogin pariin ehdin - tai jaksoin - vasta nyt. Reissu oli hieno ja nähtävää oli todella paljon. Sunnuntai ja alkuviikko kuluikin siitä toipuessa ja eilen keskiviikkona puolestaan oli liian hieno ilma istua koneen ääressä.

Vaikka tänäänkin ilma on vähintään yhtä hieno, tässä nyt kuitenkin nopeat loman jälkeiset kissakuulumiset.

Kissoilla oli taas ylellisesti hoitajat kotona, joten meidän loma ei kovin paljoa niiden elämää hetkauttanut. Kun sunnuntaiyönä palasimme kotiin, Miiru huomioi paluumme melko välinpitämättömästi kesken uniensa. Tupsu puolestaan oli jossain yöreissullaan eikä siten edes vastaanottamassa meitä.

Tapasin Tupsun kuuden aikoihin aamulla, kun vessakäynnin yhteydessä raotin myös terassin ovea kutsuksi Tupsulle. Jossain lähellä se yleensä tuntuu ainakin joihinkin aikoihin majailevan/makailevan, sillä tosiaan pelkkä oven avaus riittää merkiksi. Siitä hetken päästä se jo istuukin laatikon päällä valmiina tulemaan sisälle. Mutta vain käymään! Tupsu ei edelleenkään ole saanut kylläkseen kesäulkoiluista, edes vesisade ei haittaa. Sadepäivät voi viettää vaikkapa pihakeinussa lököillen.

Maanantain sadepäivän Tupsu vietti tässä. 

Epäsylikissa-Miiru on taas nautiskellut olostaan melkein sylissä sohvalla.


Eilen keskiviikkona oli taas ihanan lämmintä. Kisut ja minä nautimme!



Sammaleen siivooja.

Särkynyt sydän on kasvanut taas hurjaksi pensaaksi. 
Loman jälkeinen elämä on siis palannut normaaleihin uomiinsa. Ensi viikolla pääsevät sitten kisutkin reissuun, sillä tiedossa on mökkeilyä! Mahtavatkohan ne muistaa paikan viime kesästä? Kisuille se on lomareissu, meille muille ei, sillä tarkoitus on tehdä etätöitä osin mökiltä käsin ja osin työnantajiemme paikalliskonttoreissa mökin naapurikaupungissa.

Kommentit