Tablettipussukat

Kesäkuussa on tullut oltua todella vähän kotona. Ensin oli se Ranskan matka. Sieltä kotiuduttuamme olimme vain viikon kotona, ennen kuin suuntasimme etätyöviikolle mökille. Juhannuspäivänä palasimme kotiin eli kotona on nyt oltu muutama päivä.

Tästä tyystä myös ompeluhommat ovat jääneet vähiin. Muutamia nopeita juttuja on sentään tullut tehtyä, niin kuin esimerkiksi nämä tablettipussukat tilaustyönä äidilleni. Niitä on kaksi, koska ensimmäisestä (koirakankainen) tuli hieman turhan tiukka kooltaan. Sen tein juuri lomamatkan alla, ja toisen sitten heti loman jälkeen, kun äitini - ja äidin Samsung-tabletti - oli vielä meillä kotona kissanhoitokeikan jäljiltä.

Versio nro 2 tablettipussukasta. Päällinen on kokonaan tätä pöllökangasta, vuori on yksiväristä vihreää. 

Jos pussukka näyttää pitkältä, niin se johtuu siitä, että se on hieman ylipitkä. Olisin lyhentänyt vielä ennen vuorin sulkemista, mutta tilaaja totesi, että ylimääräinen pituus ei haittaa, vaan päinvastoin pussukan yläosasta saa nyt hyvän kanto-otteen. Jatkokehitysversioissa voisi yläosaan tehdä pienen kantokahvan.


Ensimmäiseen versioon hyödynsin Modes4U:n toimituksen mukana tullutta pientä kangastilkkua, joka riitti pussukan toiseen puoleen. Toinen puoli on yksiväristä pinkkiä kangasta. Eipä tullut kiireessä otettua kuvaa pussukan taustasta. 

Vuorikangas oli mustaa, valkopilkullista. Tässä versio on toiveesta avoin malli eli ei nappia tai vetoketjua. Harmillisesti tästä vain tuli sen verran napakka, ettei käyttö ko. tabletille ole kovin kätevää. 

Kommentit