Räsymatto-läppälaukku

Olin ostamassa auringonsuojakangasta terassille, kun Marimekko-kankaiden palalaarista osui silmiini tämä Räsymatto-kangas. Sitä oli juuri sopivan kokoinen pala pieneen kassiin, joten pitihän se ostaa, varsinkin kun heti tiesin, kenelle tekisin siitä kassin. 

No, veljentytölleni tietenkin, jolle keväällä neuloin räsymattokuosiset villasukat. Pienen riskin otin tietysti siinä, että onko tämä enää hänen lempikuosiaan. 

Mietin, olisinko tehnyt kankaasta ihan sellaisen peruskassin, mutta halusin kokeilla jotain muuta ja niinpä päädyin tähän läppälaukkuun. Perusohjeen löysin kirjahyllyni Unelmien laukut -kirjasta. Kirjassa on kaksikin läppälaukun ohjetta. 

Ensimmäinen niistä tuottaisi tuloksena hyvin pienen olkalaukun, vaikka se onkin jostain syystä nimetty koululaukuksi. Toinen ohje taas on 'Miesten olkalaukku' ja tuottaisin tuloksena turhan ison tällaisen. Niinpä arvoin koon jostain näiden kahden laukun välistä ja sain kooksi kutakuinkin normaalin (naisten) olkalaukun. 

Miirulainen poseeraa taas tyylilleen uskollisena ei-voisi-vähempää-kiinnostaa-mallina. 


Vuorikangas on terassin auringonsuojaverhoista ylijäänyttä. :) Sisällä on yksi vetoketjutasku ja puhelimelle vetoketjuton tasku toisella sivulla. 




Kommentit