Harjaushanska

Mies oli työreissulla Skotlannissa ja toi sieltä tuliaisena harjaushanskan. Onhan näitä toki saatavilla Suomessakin, esimerkiksi Kivatkamat-verkkokaupasta näyttäisi löytyvän aivan samanlainen. 

Olen ehtinyt testailla hanskaa kissoilla muutaman kerran. Tupsun tuuheampaa turkkia varten se varsinaisesti lienee hankittu, mutta yllättävän paljon Miirustakin karvaa irtoaa. Monesti tuntuu, että jopa enemmän kuin Tupsusta.

Miiru myös tuntui kovasti tykkäävän hanskan tuntumasta turkillaan. Tupsu sen sijaan on antanut vaihtelevaa palautetta, joten lopullista tuomiota en osaa vielä sanoa. Näitä kuvia ottaessani hän ei ollut hanskasta yhtään innoissaan, vaan pakeni paikalta. Se saattoi kyllä johtua enemmänkin siitä, että hän oli juuri syönyt ja halusi päästä putsaamaan naamansa ja turkkiaan, eikä siten arvostanut, kun tuli siihen sörkkimään tämä hanska kädessäni. :) 

No, joka tapauksessa hanska kyllä mukavasti nappaa irtokarvat turkista, ja karvat saa myös näppärästi irti hanskasta, kunhan niitä on siihen kertynyt jonkinmoisen levyn verran. Että eiköhän tätä ainakin yritetä käyttää jatkossa enemmänkin. 


Huomaatko, kuinka Tupsu liukenee käteni alta? :)

Kommentit

  1. Onpas hauska, en ole aikaisemmin kuullutkaan tuollaisista harjaushanskoista. Me olemme usein käyttäneet vaan sellaisia meidän karheita työkäsineitä meidän kissan harjaamiseen, joka sekin on toiminut ihan hyvin tähän asti. Tupsu näyttää muuten todella söpöltä kissalta ja ihana turkki!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?