Kahdet unohdetut synttärit

Olenpas minäkin yksi kissaemäntä. Havahduin tänään, että kummankin kissan syntymäpäivät tuli ja meni lokakuussa enkä muistanut niitä ollenkaan. Ja tämä tuplaunohdus on tupla niinkin, etten muistanut niitä viime vuonnakaan. 

Niinpä Miiru-neiti on nyt päässyt jo vankkaan viiden vuoden ikään. Ihmisikään muutettuna se tarkoittaisi noin 36 vuoden ikää. Miiru pysyy ikäistään nuorempana sporttisten elintapojensa ansiosta. Se myös muistaa levätä riittävästi, joten voidaan todeta sen olevan erittäin vireä kolmikymppinen, tai vitonen, jos sen oikeassa iässä pysytellään. 

Syntymäpäivä oli jo 8. lokakuuta. Silloin Miiru muun muassa nautiskeli olostaan lämpimän takan kyljessä nukkuen. Tässä muutama kuva synttärisankarista lähes viiden vuoden takaa eli ensimmäiseltä kuukaudelta täältä meillä. 


Korvat taisivat tuolloin olla jo samankokoiset kuin ovat nyt. Kun pää on hieman kasvanut, eivät ne näytä enää yhtä isoilta.


Toisen sankarin syntymäpäivä oli ihan äskettäin eli 30. lokakuuta. Tupsu täytti neljä vuotta, mikä puolestaan vastaa 32 vuotta ihmisiässä. Toisin kuin Miirun kohdalla, joka on ollut pennusta asti itsensä näköinen, Tupsu on kokenut melkoisen muodonmuutoksen pentuaikojen peikosta nykypäivän söpöläiseksi. 


Uniasennot olivat samat jo pentuna.

No olihan se toki söpö pentunakin. 

Kommentit