David's Tea -joulukalenteri

Haaveilin David's Tean joulukalenterista jo viime vuonna, kun sellaisen olemassaoloon havahduin jonkin googlailun perusteella. David's Tean kalentereiden ulkoasu vaihtelee vuodesta toiseen, mutta joka vuosi ne ovat olleet todella kauniita. 

Ongelmaksi kalenterin hankinnassa tuli kuitenkin se, ettei tuo yritys toimita tuotteitaan Pohjois-Amerikan ulkopuolelle. Oikein erikseen laitoin heille sähköpostia ja kysyin, eikö mitenkään onnistuisi toimitus pieneen pohjoiseen maahan, mutta ei. Niinpä kalenteri jäi viime vuonna hankkimatta. 

Tänä vuonna tilanne oli kuitenkin toinen. Töissä käynnissä olevassa projektissa on henkilöitä myös Jenkkilästä ja yksi heistä suostui toimimaan kuriirina. Tilasin kalenterin hänen kotiosoitteeseensa ja hän sitten ystävällisesti kuljetti kalenterin minulle tullessaan tänne taas sopivasti marraskuun lopussa. 

Niinpä olen nyt päässyt tutustumaan tähän kalenteriin tarkemmin ja saanut ihailla sen ulkomuotoa. 
Ja sehän on todella kaunis! Luukuista on tullut mm. Apple Cider - ja Cande Cane Crust -teetä. Molemmat hyviä, mutta myös todella makeita. Toki minulle makea maistuu, mutta teen olen tottunut juomaan aina ihan sellaisenaan, ilman mitään makeutuksia, joten tässä on ollut vähän totuttelemista. Lisäksi tämän kalenterin teet ovat irtoteetä, mikä aiheuttaa vähän lisätyötä teen valmistuksessa, varsinkin kun tyhjentelen kalenteria pääsääntöisestä töissä. Yhden luukun teepussista riittää pariin isoon mukilliseen, tai kotona keitettynä kannulliseen teetä. 

Palaan kalenterin antimiin tarkemmin kenties vielä joulun jälkeen, kun se on kokonaan tyhjennetty. 



Jouluristikon 19. sanan vihje: 
Joulupukilla yleensä valkoinen

Kommentit