Pussukoita

Tässäpä muutama viime aikoina (kattaen jo syksyn puolella valmistuneet) ompelemani pussukka. Tarkoitus oli tehdä näitä isompi määrä joululahjoiksi, mutta ajanpuutteen takia se sitten jäi tekemättä ja niinpä näistä jokaisesta tuli tehtyä vain ns. prototyyppi. 

Vihreäsävyinen pussukka on tehty läpikuultavasta sadetakkikankaasta. Väri pussukkaan tulee siten täysin vuorikankaasta, joka tässä tapauksessa on neonvihreää. Muuten ihan hauska kangas ja ajatus, mutta pussukka jää melko lötköksi. Tukikangasta ei voi laittaa, koska se sitten peittäisi vihreän värin näkymättömiin. Toisaalta lötköys voi olla ihan hyväkin, meneepähän pienempään tilaan, kun vie laukusta oikeastaan vain tavaroidensa verran tilaa. En tiedä, kun en ole itse pussukan loppukäyttäjä enkä ole saanut käyttäjältä palautetta. Hauska kangas kuitenkin, joten enköhän keksi käyttöä vielä lopuillekin, vaikkapa pienempiin pussukoihin. 





Tässä vielä erikseen kankaat eli läpikuultava sadetakkikangas ja vuoriksi käytetty noenvihreä ulkoilukangas.
Vihreä pussukka on tehty samalla mallilla kuin tämä pilkkupussukka, tässä malli vain erottuu selkeämmin. Tämä oli ihan puhdas prototyyppi ja kangaskin ylijäämää tilkkutäkistä, mutta ihan hauska siitä kuitenkin tuli ja niinpä kehtasin senkin antaa joululahjaksi. 


Toivetyönä tein äidilleni penaalikokoisen meikkilaukun. 



 



Kommentit