Tallinnan kissakahvila Nurri

Kävin helmikuun loppupuolella Tallinnassa. Sateiseen lauantaipäivään kuului käynti Karnaluksissa ja sen jälkeen lounas Nurri-kissakahvilassa. Olin bongannut kissakahvilan jo kesäisellä reissulla, mutta silloin en saanut seuralaisiani houkuteltua kahvilaan. Tällä kertaa sitä ongelmaa ei ollut ja kahvilassa piipahdus oli sovittu jo ennen reissua. 

Mukava paikka kissaihmiselle, tietenkin. Ruokaa sai odotella kauan, mutta mikäs oli toisaalta odotellessa, kun oli noita kisuja ihasteltavana. Suurin osa niistä nukkui ja ne harvat, jotka olivat aktiivisia, saivat leikittäjiä kahvilan nuoremmista vieraista. En viitsinyt kiilata väliin omilla huiskuillani. 

Tällä hetkellä kahvila on kiinni, kuten tietysti Viro kokonaisuudessaankin, mutta ehdottomasti vierailun arvoinen paikka sitten myöhemmin. 


Tämä mirri nukkui tässä koko vierailuni ajan. 

Ulkona satoi ja myrskysi, mutta sisällä oli mukavaa.


Kätevä nukkumispaikka rauhassa vierailta. 

Sama kissa seinällä ja pöydällä.

Hyllyllä nukkuja heräsi jossain kohtaa ja suuntasi vesikupille. 

Näin tästä kisusta unta seuraavana yönä! Unessa se oli muuttanut meille Tupsun ja Miirun ihmeteltäväksi. 


Ülemisten kauppakeskuksessa oli sisustusliike, jossa oli tällainen komea kissasäästöpossu. Teki suuria vaikeuksia jättää tämä sinne kauppaan, mutta sinne se vaan jäi, kun en keksinyt kotoa sille sopivaa paikkaa. 

Kommentit