Perjantai päivistä parhain

"Mikä sinusta on paras viikonpäivä? Minulle viikonpäivillä ei oikeastaan ole suurta eroa, varsinkaan näinä poikkeusaikoina, kun ovipalvelu toimii samalla lailla arkena ja viikonloppuna. Mutta jos joku päivä pitää valita, niin ehkä se sitten olisi perjantai. Siinä on kuitenkin jotenkin hieman eri fiilis kuin muissa päivissä. Kai noita ihmisiä piristää tieto alkavasta viikonlopusta ja se fiilis sitten tarttuu minuunkin."


"Eipä ole kesä vielä täällä. Taivaalta saattaa yllättäen tulla vähän luntakin vielä, eikä ruoho todellakaan viherrä. Mutta kaikki aikanaan."



"Sanovat joskus, että näytän ikäistäni vanhemmalta. Ehkä se johtuu ihan vain siitä, että olen niin viisas. Ai enkö muka ole? Tietenkin olen. Minä en vain koe tarvetta päteä tiedoillani ja niinpä useimmiten pidän viisauteni muilta piilossa. Valokuvissa se sitten saattaa ihan vahingossa paljastua - jos osaa katsoa kuvia oikein."



"Tiesitkö, että me kissat tykkäämme meditoida? On kiva vain istua ja katsella kaukaisuuteen. Antaa mielen tyhjentyä ajatuksista ja vain nauttia olemisen keveydestä. Melkeinpä mukavinta ajankulua - tietenkin nukkumisen ja saalistamisen jälkeen."



"Mitäs pidät turkkini pörröisyydestä?"

Tupsu-teemaviikko pv 4.

Kommentit