Aukon muodonmuutos

Meillä on ollut keskeneräinen aukko olohuoneesta alakertaan vievään rappusiin jo useamman vuoden. Alunperin aukossa oli rumahko maitolasi, mutta se tuli otettua pois jonkin pienen remontoinnin yhteydessä ja siitä asti aukko on odottanut inspiraatiota sen suhteen, että mitä siihen oikein keksisi.

No, jotain hyvää tästä lisääntyneestä kotonaolosta. Keksimme vihdoinkin, mitä tehdä tälle aukolle. Ei tullut mitään lasimaalausta tai kissojen kulkuaukkoa tai muuta kiintoisaa, mitä olin alustavasti ajatellut, mutta tuli kuitenkin varsin siisti lopputulos. Ja ainahan viimeistely on keskeneräistä paremman näköinen, joten olen varsin tyytyväinen tähän. 

Tässä aukko vielä siinä kunnossa, mitä se on viime vuodet ollut. 

Toiselle puolelle ei tehty mitään, listat pysyivät samoina.


Aukko sai tummanruskean kehikon sisäänsä ja koristelistan ympärilleen:




Ja kun aukko oli vihdoin saatu hoidettua, pääsivät myös takakaiuttimet viimein paikoilleen, samoin kuin kattolista, joka sekin oli ollut poissa paikoiltaan kaikki nämä vuodet.

Kummasti silmä tottuu keskeneräiseenkin enkä itse useimmiten tuohon aukkoon tai puuttuviin listoihin kiinnittänyt huomiota. Jotkut vieraat silloin tällöin sen huomasivat ja silloin toki itsekin. Mutta kyllä tämä viimeistelty malli on vain tuhannesti kivempi katsella kuin aiempi.

Tämän aukon lisäksi myös muutama kauan odotellut taulu ja hylly on päässyt paikalleen seinälle. Ihan vain poikkeusolojen ansiosta.

Kommentit