Mustavalkoinen kissatunika ja -legginsit

Tämän hauskan mustavalkoisen kissakankaan ostin helmikuun Tallinnan reissulla. Tein kankaasta ensin legginsit (alin kuva) ja kun sitä sen jälkeen oli vielä aika paljon jäljellä, tein lopusta tunikan. 
Käytin tunikakaavana samaa PaaPiin kaavaa kuin vaaleanpunaisessa kissatunikassa,  mutta koska kangasta ei ollut kuitenkaan ihan rittävästi, lyhensin ja kavensin helmaa alkuperäisestä sen verran, että sain kankaan riittämään. 

Tällä pakon sanelemalla toimella sainkin tunikasta paljon alkuperäistä kivemman. Alkuperäisellä kaavalla helma on omaan makuuni liian leveä, joten tämä linjakkaampi versio miellyttää minua huomattavasti enemmän. Tunikassa on nyt hieman 60-lukulaista vaikutelmaa mielestäni. Varmaan myös kankaan väri vaikuttaa, sillä kuten jo vaaleanpunaista tunikaa esitellessä totesin, sen haalea väri ei ole minulle parhain mahdollinen. Pakko oli kuitenkin hankkia se kangas, koska ne kissat pilkottelevat sieltä niin hauskasti - ja vaihtoehtoinen väri, tummansininen, miellytti minua vielä vähemmän. 



Tässä ne legginsit: 


Jos puen sekä tunikan että legginsit samaan aikaan päälle, olen kuin jostakin kissavankilasta karannut. :D Päähän vielä samasta kankaasta tehty pipo, niin tyyli on täydellinen. Säästän teidät kuitenkin siltä kuvalta, ettette traumatisoidu.

Kommentit