Pesulapputehtailun salaisuus

Etätöissä ollessa - niin kuin tietysti normaalistikin töissä -  on päivästä riippuen enemmän tai vähemmän palavereita, ja niistä osassa täytyy olla aktiivisempi, osassa riittää pääasiassa kuuntelijan rooli. Varsinkin ne kuunteluun painottuvat palaverit olisivat melko puuduttavia, ellen samalla näpräisi jotain käsilläni. Vähän sama juttu kuin television katselussa. 

Niinpä olen ottanut tavaksi virkata jotain helppoa näiden palaverien aikana, ja pesulaput ovat yksi esimerkki tällaisesta. Tunnin palaverin aikana syntyy pari lappua, jos ei tosiaan tarvitse olla aktiivinen muuten kuin kuunnellen ja välillä jotain kommentoiden. Jos en virkkaisi, luultavasti lukisin sähköposteja tai yrittäisin tehdä jotain työjuttua palaverin ohessa. Virkatessa keskityn paremmin itse palaveriin, näin vakaasti uskon. Ja pesulappuja syntyy kuin itsestään. 

Jämälankalaatikossa odottaa vielä monta herkullista väriä muuntumistaan hyötykäyttöön, ja vaikuttaa myös siltä, että etätyöskentely jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Niinpä lapputehtailu jatkukoon. 



Välillä myös afrikankukkasia.




Kommentit

  1. Minäkin aina neulon tai virkkaan palaverissa ja keskityn paremmin. Toimii :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?