Terassipehmusteiden päälliset

Kun keväällä tuli aika kaivaa terassikalusteiden pehmusteet esille, totesin, että ne vaativat nyt ehdottomasti uudet päällysteet. Vanha kangas oli niin auringonhaalistama, ettei se enää näyttänyt yhtään hyvältä. 

Selailin tuntitolkulla, tai siltä se ainakin tuntui, parin eri kangasverkkokaupan ulkokangasvalikoimaa, mutta en löytänyt mitään täydellisesti itseäni miellyttävää. Niinpä päätin vielä vilkaista, löytyisikö mahdollisesti omasta kangaskaapistani jotain, mitä voisin käyttää tähän. 

Ja kas, sieltähän löytyi tätä gekkokangasta, joka ei ole mitään terassikalustekangasta, mutta on kuitenkin ulkoilukangasta, joten ajattelin, etä se siten kestää ainakin jonkin verran kosteutta. Kangasta oli vielä juuri sopivasti oikea määräkin eli riitti sohvan ja kahden tuolin pehmusteeseen. 

Olin erittäin iloinen tästä löydöstä, sillä tykkään kovasti tästä kankaasta, mutta en ole keksinyt sille sopivaa käyttöä sen jälkeen, kun tein siitä pari kassia. Nyt se ilahduttaa minua aina, kun olen tuolla terassilla tai vain kuljen siitä ohi. Ja mitä mainiointa, sain kaappiin kertyneitä kankaita kulutettua vähemmäksi. 

Nähtäväksi jää, kuinka kauan tämä kangas kestää käyttöä, mutta vaikka käyttöikä jäisi lyhyeksi, ei ainakaan investointi ollut kovin kummoinen. 




Pinkki pöllökangas, joka oli aiemmin päällysteenä, oli muuten lähtölaukaisu tälle blogilleni neljä vuotta sitten! Ja pöllöistä olin ommellut päälliset 2015 eli ne kestivät käytössä viisi kesää.  

Vanha vs. uusi.

Gekkoja, gekkoja, gekkoja!

Kommentit