Tupsun ensimmäinen vuosi

Heipä vaan taas pienen tauon jälkeen! Kesäloma vyöryi päälle juhannuksesta alkaen ja siihen laskeutuminen oli melko työntäyteinen, joten tänne postailut jäivät vähiin. Ensimmäiset kaksi lomaviikkoa kiertelimme Suomea asuntovaunun kera - tosin kiertely on ehkä hieman liioiteltua, kun ensimmäinen viikko kului parkissa kahdessa paikassa: ensin ex-mummolassa, nykyisessä veljeni kesä/vapaa-ajan paikassa, sitten mökillä. Toinen viikko sisälsi sitten enemmän maisemanvaihdoksia: Koli, Leppävirta, Jyväskylä, Ähtäri (pandat!). 

Nyt on kotiuduttu ja lomaakin jäljellä vielä ihanat kolme viikkoa. Sateisia päiviä luvassa, mikä tietää sitä, että blogiakin tulee varmaan päivitettyä kohtalaisen ahkerasti. On ainakin kertynyt varsinkin käsitöitä esiteltäväksi. 

Kissat eivät olleet lomareissullamme mukana, vaan saivat viettää laatuaikaa kotona hoitajien seurassa. Ne eivät ehkä osaa arvostaa sitä, kuten eivät hirmuisesti tuntuneet arvostavan meidän kotiinpaluutakaan, kun eivät tiedä vaihtoehtoa. :) 

Ennen kuin blogiin tulee jotain hieman ajankohtaisempaa kuvamateriaalia, niin tässä kuvasarja Tupsun ensimmäisestä vuodesta, kuukausi kuukaudelta. Kuvat tulivat vastaan, kun selailin vanhoja kuvia erästä valokuvakirjaprojektia varten enkä voinut olla koostamatta niistä tätä kuvasarjaa. 

Tässä se siis tulee, miten pienestä peikonpoikasesta kehittyi täysikokoinen Tupsu.


Tammikuu 2015 - peikko vailla nimeä. 

Helmikuu 2015 - voi mikä rääpäle.

Maaliskuu 2015 - mitä isompi saalis, sen parempi.


Huhtikuu 2015

Toukokuu 2015 - ulkoilma kutsui!

Kesäkuu 2015 - maailmassa monta on ihmeellistä asiaa.

Heinäkuu 2015
Elokuu 2015 - alkaa olla jo aika iso.


Syyskuu 2015


Lokakuu 2015



Marraskuu 2015 - naapurin kissa sai olla noinkin lähellä.


Joulukuu 2015 - talviturkki päällä.

Kommentit