Teepussin kääreistä teelaatikko

Viime vuonna minulla oli ensimmäistä kertaa Pukan teejoulukalenteri. Parin ensimmäisen päivän jälkeen tajusin, että sen teepussien kääreethän voisi hyödyntää johonkin pussukkaan, ne kun olivat niin ihanan värisiä. Neljä ensimmäistä käärettä meni hukkaan, mutta 20 jäi talteen. 

Ne olivat jemmassa aika kauan, sillä vasta nyt syksyllä sain käytettyä ne tähän teelaatikkoon. Taisin odotella inspiraatiota ja ideaa, mihin ne oikein käyttäisin. Teelaatikko (tai -kori) oli lopulta tietenkin itsestäänselvä kohde niille. Tähän meni noita kääreitä juuri 24 kappaletta, puuttuvat neljä korvasin muilla. 

Tälle vuodelle olen jo myös hankkinut Pukan joulukalenterin, ja tällä kertaa aion ottaa talteen kääreet heti ensimmäisestä luukusta alkaen. Materiaalin tarjonnan lisäksi kalenteri on toki kaunis katsella jo ihan sellaisenaan, ja sen sisältämät teet ovat erinomaisia, joukossa joitain hieman eksoottisempiakin makuja. Ehdottomasti suosituksen arvoinen hankinta siis, kaikin puolin, jos teestä tykkää.



Puuttuvia Pukka-kääreitä paikkailin muilla. 


Viime vuonna Pukka-kalenteri oli työpaikallani piristämässä työpäiviä. Ja kyllä se piristikin, sekä värikkyydellään että teellä. Viime vuonna järjestimme työpaikalla, jo toisena vuonna peräkkäin, joulukorttitalkoot, niiden tuotantoa voi nähdä alla olevassa kuvassa kaapin päällä. Teimme jo päättyneen projektin porukalla joulukortit projektissa mukana olleille ulkomaisille kolleegoillemme. 



 

Tänä vuonna tämäkin jää väliin, kahdestakin koronasyystä. Ensimmäisenä tietenkin kokoontumisrajoite ,ja toisena se, ettei kukaan (tai tosi harva) kolleegoistammekaan työskentele toimistolla, vaan kotonaan, eikä meillä ole kotiosoitteita tiedossa, joten kortit eivät tavoittaisi vastaanottajiaan. Hyvin alkanut perinne katkesi siis tänä vuonna. 

Kommentit