BMW-pipo vauvalle

Eilen esittelin minttuisen asustesetin. Kun olin saanut sen setin pipon valmiiksi, mies teki tilauksen BMW-piposta kaverinsa vauvalle. Ensin kieltäydyin, mutta kun sitten löysinkin lankalaatikoistani sopivan väriset jämälangat, tein kuin teinkin tämän tilaustyön. Harmillisesti tästäkin tuli liian iso eli joutuu odottamaan käyttöään pari vuotta. 

Tämä on siis tehty samalla Kotilieden sivuilta löytyvällä mallilla kuin mintturaitainen pipo, mutta muokkasin ohjetta sen verran, että neuloin alareunaan pari kerrosta resoria, jolloin pipon reuna ei kierry rullalle. Lisäsin tähän myös tupsun, mikä ei ehkä ollut hyvä idea, sillä pipon pitäisi mallinsa mukaisesti sojottaa pystyssä ja tupsu painaa sen huippua alaspäin. No, värikäs tupsu on  kuitenkin ihan kivan näköinen, että menköön. 

Ja jos nyt joku autoja huonommin tunteva ihmettelee, mitä BMW:tä tässä on, niin todettakoon, että värit  (vaaleansininen, tummansininen, punainen) viittaavaat BMW Motorsportiin. 



 

Kommentit

  1. Kiitos inspiraatiosta! Veljeni on intohimoinen BMW merkin kannattaja. Hänellä taitaa jo kolme BMW autoa olla kotona. Hän juuri kävi vanhimman bemarin huoltamassa Tuusulassa. Sitä iloa kun hänen mielestä aina on vähän ollut huollettavaa vaikka olisi vuosikymenniä vanha auto kyseessä. Voisin hänelle tehdä tällaisen pipon.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?