Eikö talvi jo lopu

Kun tämä on myös kissablogi, niin laitetaanpas kaikkien neulostuotosten väliin myös kissapostaus. 

Sää muuttui hetkellisesti jo keväisemmäksi. Lämpötila oli reilusti plussalla, aurinko paistoi ja lumet sulivat kovaa vauhtia paljastaen asvalttia. Tämä kaikki sai Tupsunkin hieman heräämään talvihorroksestaan ja innostumaan pitkästä aikaa ulkoilusta enemmän. Horroksen häviäminen on saanut sen myös tutkimaan sisällä paikkoja aiempaa aktiivisemmin. 

Sitten tulivat pakkaset ja niiden myötä kivat hankiaiset. Pitkästä aikaa Tupsu pääsi tutkailemaan lähitienoita, kun ei ollut enää lumipenkkojen saartamana. Vaan nyt on talvi tehnyt paluun, lunta pyryttää ja pakkastakin riittää. Minä toivon hiihtokelien paluuta, mutta Tupsu ei taida jakaa tätä toivetta kanssani. 

Annetaanpa sen kertoa hieman mietteitään. 

"Huoh. Tuossa välillä näytti jo lupaavalta. Pääsin tekemään osittaisen reviiritarkastuskierroksen, tosin enimmäkseen tuon valkoisen katteen päällä. Mutta nyt. Mitä peliä tämä nyt oikein on, että taas tulee taivaalta rättejä ja reitit peittyvät?"



"Kyllä sanoisin sellaisia terveisiä ilmojen herralle, että saisi jo kesä tulla. Karhutkin ovat heränneet talviuniltaan. Voisiko siitä päätellä jotain?"

"Ettäs tiedät, emäntä. Kaikki eivät tykkää talvesta yhtä paljon kuin sinä. Emmekä me kissat hiihdä."

 

 

Kommentit