Laine-neulelehti ja -villasukkakirja

Suomalainen Laine-neulelehti on lehtijuttujen perusteella suuri juttu maailmalla. Uteliaisuuteni heräsi ja niinpä tilasin yhden numeron lehtiä itselleni syntymäpäivälahjaksi helmikuussa. Samalla katselin sen nettisivuilta ja -kaupasta, olisiko siellä muuta kiinnostavaa. 52 x villasukat -kirja vaikutti kiinnostavalta, joten tilasin samalla senkin.

Tilaukseni toimitettiin kiitettävästi muutamassa päivässä. Lehdessä oli ohjeita vain puseroihin ja huiveihin, joten villasukkakirja oli minunlaiselleni sukanneulojalle hyvä lisähankinta. Tykkään kirjan eleettömästä ulkoasusta. Eleettömän tyylikkäitä ovat kirjan sukkamallitkin. Kirjoneulesukkia löytyy 52 mallin seasta vain muutama, valtaosa on erilaisin pintakuvioin koristeltuja. 

Vielä en ole neulonut kirjan ohjeiden perusteella mitään, mutta kiva sitä on ollut selailla. Kirjan nimi ja sisältö, 52 ohjetta, olisi tietenkin omiaan aloittamaan vuoden mittaisen haasteen, jossa joka viikko neuloisi kirjasta yhdet sukat. En vain taida olla ihan niin nopea neuloja, ja joka tapauksessa välissä tekee mieli neuloa kirjavampiakin. 

Sekä lehdet että kirjat ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi. Huomasin, että heillä on tulossa uusi kirja, 52 x villahuivit. Hieman polttelee hankkia sekin, ihan vain hyllynkoristeeksi, jos ei muuten. 



 





Kommentit