Joensuun Taitokortteli

Nyt tulee poikkeuksellisesti pieni matkailumainos täällä blogissani. Eikä edes yhtään maksettu, vaan mainostan ihan vain siitä ilosta, että tämä paikka on minusta ihana ja ehdottomasti vierailun arvoinen kaikille käsitöiden ystäville. 

Nimittäin Taitokortteli Joensuussa. Olimme täällä synnyinkaupungissani pitkästä aikaa pääsiäisenä ja tarvitsin akuutisti valkoista puuvillalankaa. Pelastus asiaan löytyi Taitokorttelissa sijaitsevasta Kuitukeijun lankapuodista. Puoti oli täynnä kaikkia aivan ihania lankoja, mutta koska minulla on taas vaihteeksi menossa jämälankakausi, en antanut itselleni lupaa ostaa muuta kuin juuri puuttuvan langan. 

Mutta mikäli kesälomareissusi liippaa edes läheltä Joensuuta, poikkea ihmeessä Taitokortteliin. Se löytyy ihan keskustasta, kauppatorin reunalta, ja tuon ihanan lankakaupan lisäksi sieltä löytyy monenlaisia kivoja putiikkeja ja kahviloita. 


 

Kuitukeijun lankapuoti


Joensuun torin reunalta löytyy tämä susineito, ja toisaalta myös susiherra. Tämä kissaherra ei osannut arvostaa Joensuun reissua. 

Kissojen vakipaikka kyläpaikassa.

Kommentit