Violetti makramee-seinävaate

Tämän makrameeseinävaatteen tein jo toukokuussa, mutta niin vain on aika kulunut ilman postauksia eikä tämäkään ole vielä päässyt esittelyyn blogissa. 

Tein tämän tupaantuliaislahjaksi, ja olin innoissani, kun kerrankin sain käyttää jotain väriä vaalean tai beigen sijaan. Värin lähtökohtana oli olohuoneen violetti matto, joka näkyy toisessa kuvassa alla. Väri asetti toki omat rajoitteensa langalle. Olisin mielelläni tehnyt tämän paksummasta langasta, esimerkiksi Paulina-punoskuteesta, mutta siitä ei ollut sopivaa sävyä. 



Kartoitin värivaihtoehtoja kauempaakin, ja tilasinkin muutaman kerän violettia narua jostain ruotsalaisesta verkkokaupasta. Kun kerät osoittautuivat ihan minikokoisiksi, oli naurussa pitelemistä. Onneksi sävy oli ihan väärä, kuten pystyin tarkistamaan käydessäni kissanhoitokeikalla tuolla tulevassa kohteessa. 

Moppari-kierrenarun mustikka-väri oli sen sijaan sopivaa sävyä. Aavistuksen liian vaalea, mutta kun työ ei tule ihan maton viereen, niin tämä pieni sävyero ei haittaa mitään. 

Työn mallin löysin Pinterestistä, mutta ohuemmalla langalla jouduin tekemään pystykuvioita enemmän (kolmen sijaan viisi), ja toisin kuin alkuperäisessä, tämä minun tekeleeni hieman kapenee alaspäin mennessä. Kapeneminen johtuu siitä, että aloitin silmukat liian leveällä, toivoen, että tästä tulisi leveämpi. Myös nuo sivunarut näyttää hassulta (ja kiertyvät) Mopparista tehtynä, mutta tällä mennään. 


Mutta oi että, tulee ihan kesää ikävä, kun katselee näitä kuvia. Tuolloin toukokuussa oli ihanan lämmintä, tätä tarkeni hyvin tehdä ulkona. Miiru oli passiivisena seuralaisena, kuten kuvista näkee. 








Kommentit