Teen ystävän joulukalenteri

Havahduin taas liian myöhään, nimittäin oman joulukalenterini hankintaan. Tajusin haluavani teejoulukalenterin, kun näin sellaisen ihanuuden yhdessä siskoni Instragram-postauksessa. Kun sitten eilen vihdoin ehdin kauppaan sellaista etsimään, olin auttamattoman myöhässä: kalenterit olivat loppuneet. Löysin kyllä nettikaupan, josta sen saisi tilattua, mutta eihän se akuuttiin tarpeeseen auta. 

Löysin kuitenkin saman teemerkin eli English Tea Shopin muita joulutuotteita, ja päätinkin kasata niistä itselleni joulukalenterin. Minulla on yleensäkin ollut itse tehty/täytetty joulukalenteri, nyt sen täyttäminen vain oli jäänyt vielä tekemättä.


Ennen kuin pääsin täyttämään kalenteria, oli ommeltava siihen uudet pussukat. Itse kalenteri, tuo ristipistotyö, on jo lähes 20 vuotta vanha eli ajalta, kun tykkäsin tehdä ristipistotöitä. Tähän asti yllätykset ovat olleet tulitikkuaskeista askarrelluissa laatikoissa. Tikkuaski osoittautui usein liian pieneksi ja muutenkin oli aika päivittää kalenteria, siksipä tein nämä pussukat. Kankaan näitä varten olin ostanut jo ainakin kuukausi sitten, mutta ompelu oli vain jäänyt tekemättä. Nyt oli sopiva aikataulupaine, joten sain homman vihdoin tehtyä.


Kuhunkin pussukkaan sujahti pari teepussia. Tarkoitus on napata arkisin pussukka mukaan töihin ja nauttia sisältö työpöydän ääressä.
Ja taisipa muutamaan pussiin sujahtaa suklaatakin... 


Tämä oli se inspiraation lähteenä toiminut kalenteri, jota harmillisesti en enää kaupasta löytänyt:
Kuva täältä:https://www.sokos.fi/fi/sokos/english-tea-shop-teejoulukalenteri-24-pss-48g

Samalla kun etsin, löytyisikö kalenteria mahdollisesti jostain, löysin myös toisen ihanan teejoulukalenterin: David's Tean '24 Days of Tea'. Tämä nousi ehdottomasti toiveiden listalle ensi vuodeksi. Saatavuutta tosin hankaloittaa se, että yritys on kanadalainen ja toimittaa tuotteitaan vain Pohjois-Amerikkaan.
Kuva ja lisätietoja kalenterista täältä: http://swatchandreview.com/davidstea-24-days-of-tea-advent-calendar-2016-is-coming/

 

Kommentit

  1. Tuollaiseen jouluiseen pohjaan nuo ristipistot sopii tosi hyvin ja kiva alusta joulukalenterille. Pitäisi itsekin harkita tuollaisen tekemistä. Ja teekalenteri on hyvä idea 😊 en ollut ennen kuullutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman päivän kokemuksella teejoulukalenteri on osoittautunut ihanaksi arkiaamujen piristäjäksi. Eli voin suositella. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?