Teejoulukalentereita

Viime vuonna jäin ilman teejoulukalenteria - tai en nyt aivan ilman, sillä tein sellaisen sen itse. Tänä vuonna olin hyvissä ajoin liikkeellä, kun satuin kerrankin muistamaan asian oikealla hetkellä.

Tilasin English Tea Shopin joulukalenterin Sokoksen verkkokaupasta. Siellä shoppaillessani osui silmiin myös toinen saman merkin joulukalenteri, jossa on luomuteetä 25 luukussa. Ihan pikkuruisen hetken mietin, kumman tilaisin, kunnes päädyin tilaamaan molemmat. Toisen töihin, toisen kotiin, perustelin itselleni.


Ennen kuin ehdin edes saada English Tea Shopin kalentereita (jotka kyllä tulivat nopeasti parissa päivässä), löysin vielä kolmannenkin teejoulukalenterin: suomalaisen Nordqvistin teekalenterin. Kun English Tea Shopin kalentereissa on "vain" 12 tai 13 (luomukalenterissa) eri makua, on Nordqvistin kalenterissa joka päivälle eri maku. Sen hintakin on puolet brittiläisistä (7,50 eur Nordqvistin omassa verkkokaupassa + postimaksut), joten en pystynyt vastustamaan, vaan tilasin niitä pari kappaletta.


Olen siis paikannut nyt moninkertaisesti viimevuotisen ilmanjäämisen traumani. Ihan kaikki kalenterit eivät kuitenkaan jää omaan käyttööni - ihan niin paljon en sentään teetä juo, vaikka paljon juonkin - vaan muutama menee pian alkavan lomamme aikaisille, teetä juoville kissanhoitajille.


Kommentit

 1. Itsekkin kiinnitin huomiota tuohon että English Tee shopin kalenterissa makuja oli vähemmän kuin päiviä. Vähän kurjaa. Minusta ainakin on ihanaa kun joka päivälle on oma maku. Itselläni odottelee FoodSter Herkkukaupan teejoulukalenteri tuolla joulukuuta :) Siitä löytyy myös postaus blogissani ;)
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Foodsterin teekalenteri näyttää kans kivalle. Tosin siitä puuttuu luukut, mikä on minusta yksi joulukalenterin perusjuttuja. :) Ja melko tyyriskin tuo on. Mutta varmasti hyvää!

   Poista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?