Hohde-lapaset ja -pipo

Novitan Hohde-lanka oli jokin aika sitten tarjouksessa CityMarketissa enkä tietenkään osannut vastustaa kiusausta, vaan ostin kaksi kerää pinkkiä lankaa. Sitten oli vain keksittävä, mitä langasta tekisi, tai millaista. Selväähän oli, että heijastavasta langasta kannattaa tehdä ulkona näkyviä asusteita eli pipo ja lapaset. Vaikeampi oli päättää, millaiset niistä tekisi. 

Ensimmäiseksi tein pipon ihan Novitan omalla peruspipon ohjeella. Sillä erotuksella tosin, että tein tämän kokonaan Hohde-langasta enkä siis raidalliseksi jonkin toisen langan kanssa. Pinkin ystävälle tämä sopii, muille on ehkä liiankin pinkki. Lasten pipon ohjeella piposta tuli riittävän iso omaankin päähäni, ja kerrankin maltoin tehdä piposta riittävän pitkän (korkean?). 

Lapasiin päädyin käyttämään vanhaa tuttua sydänlapasten ohjetta. Pinkin kaveriksi valikoitui tumma harmaa, sillä sitä lankaa minulla oli kotona sopiva määrä sillä hetkellä, kun inspiraatio vihdoin iski. Harmaata oli kuitenkin sen verran niukasti, että toiseen lapaseen vaihdoin värit toisinpäin eli pohjaväriksi vaihtui pinkki. 

Tosikäyttöön pipo ja lapaset eivät vielä ole päässeet, kun ei ole ollut vielä aivan niin kylmää. Pakkasia siis odottelen jo innolla. 

Entäpä sitten se langan heijastavuus? Vyyhdissä korostetaan, ettei lanka korvaa heijastinta, mutta aika tehokkaasti se kyllä heijastelee, kuten alin, salaman kanssa otettu kuva, näyttää. 

Koska kissat ovat päässeet melko vähän esille blogissa viime aikoina, hyödynsin Tupsun unihetken näiden asusteiden kuvailuun. Näettepähän ainakin vähän hänen mustaa turkkiaan. :) 






Hyvin vaikuttaa heijastelevan.

Kommentit