Minkä ihanuuden joulupukki toikaan!

Olin haaveillut kuvioleikkurista vuodentakaisesta karkkipaperikurssista lähtien. Siellä pääsin nimittäin ensimmäisen kerran sellaista kokeilemaan - sitä ennen en edes ollut tiennyt sellaisen olemassaolosta. Koska nämä leikkurit ovat kuitenkin melkoisen kalliita, ja erikseen ostettavat stanssit myös parikymppiä kipale, en raaskinut tällaista ostaa, kun ajattelin käyttöni olevan kuitenkin melko vähäistä. 

No, joulupukki oli kuullut haaveiluni ja voitte ehkä kuvitella sitä iloni määrää, kun kuorin joulupapereista esiin Sizzixin BigShot-leikkurin. Ja taitaa olla niin, että leikkuri on yksi iso syy siihen, että tammikuussa en ehtinyt blogin pariin ollenkaan. 

Tajusin nimittäin, että noilla paksuilla stansseilla voi leikata myös kangasta ja että niistä löytyy tilkkumuotteja. Niinpä tilasin pari muottia ja kun vielä jostain blogista luin ja opin, että kankaan voi laittaa leikkuriin jopa kahdeksankertaisena, niin johan alkoi tilkkuja syntyä. Niinpä minä, joka vielä pari vuotta sitten olin täydellisesti tilkkutöitä vastaan, olen nyt lähes täysin hurahtanut tilkkuiluun. Ennen kaikkea tilkkuilu on mainio keino pienentää kangaspinkkoja. 

Näissä kuvissa ei vielä näy kangastilkkuja, mutta esittelen niitä myöhemmin. Nämä kuvat ovat ihan ensimmäisistä tekeleistä ja kokeiluista. Voitte olla melko varmoja, että leikkurin tuotoksia näkyy blogissa jatkossakin... 


Ihan ensimmäinen kokeilu joulupäivänä, kun jouluvieraat olivat poistuneet. 


Kohokuviointi tuntuu ihan taikuudelta. En malttanut odottaa lumihiutalekuvioilla ensi joulua, joten tammikuun synttärisankarit saivat lumihiutalekuvioiset onnittelukortit. Onhan nyt talvi!

Kissaheijastimien kuusikulmiot on leikattu huopakankaasta tilkkutäkkistanssilla. Kissa- ja sydänkuviot on leikattu ohuilla framelits-stansseilla heijastinkankaasta ja kuumaliimattu huopaan. En ole vielä ottanut näitä koekäyttöön, joten en tiedä, miten hyvin kuvio pysyy huovassa kiinni oikeassa käytössä. 

Kommentit