Heijastimia

Huopaa, heijastinkangasta, Sizzix-stansseja, narua ja hakaneuloja. Siinä ainekset heijastimiin, joita väkersin joulun alla viemisiksi joulun vierailupaikkoihin. 

Sizzix-kuvioleikkuri, jonka sain joululahjaksi vuosi sitten, on ollut kausittain hyvinkin ahkerassa käytössä. Esimerkiksi joulukortteihin sitä tuli käytettyä paljon. Erilaisia leikkkuumuottejakin on tullut tässä vuoden aikana hankittua, valtaosin tosin painottuen talvisiin (lumihiutaleita) tai jouluisiin (tähtiä, poroja). 

Paksut stanssit leikkaavat iloisesti ja ongelmitta niin huopaa kuin heijastinkangastakin. Osa muoteista on kuitenkin thinlitsejä, joilla pystyy leikkaamaan nippa nappa yhden kerrallaan. Huopakankaista osa oli niille liian paksua, mutta sain kuitenkin leikkurilla ääriviivat, joita pitkin saksilla käsin leikkaaminen sitten onnistui. Osa lumihiutaleista (heijastinkankaasta) oli myöskin haastavia ohuiden kohtien takia. Myös kuumaliimailusta oli niiden kohdalla hankala saada siistiä. 

Lopputuloksena melkoinen läjä erikuvioisia heijastimia.

Raaka-aineita askartelutuokioon.

Hyvin heijastelee
Jo useampi vuosi sitten olin ostanut Lidlistä jonkun joulun jälkeen alennuksesta näitä läpinäkyviä joulukuusenpalloja, joihin voi laittaa sisälle oman täytteen. Tähän mennessä en ollut vielä keksinyt, mitä niihin laittaisin, mutta näille heijastimille ne toimivat kivasti vientipakkauksena. 


Tähtiheijastin mahtui juuri sopivasti tähden sisään. 



Pahoittelut hieman joulusävytteisestä postauksesta näin kuukausi joulun jälkeen.

Kommentit