Virkattuja koreja

Pikkuriikkisen verran alkaa jo sormet syyhytä neulontapuikkojen ja villasukkien pariin, mutta odottelen kuitenkin ilmojen hieman vielä viilentyvän. Ja odotellessa virkkailen esimerkiksi erikokoisia koreja. Näihin kun saa sopivasti käytettyä ontelokuteita, jotka jäivät yli tehtyäni keinutuoliin pehmusteen

Veljentyttö tilasi itselleen vaaleanpunavalkoisia koreja, siksi valtaosa tähän asti tekemistäni koreista on sen värisiä. Välillä oli kyllä pakko tehdä muunkin värisiä, ettei tullut ihan hattarayliannostusta. Näiden tekeminen on kyllä kivaa puuhaa. Kori valmistuu nopeasti eikä sen tekemisessä paljon tarvitse ajatella, sen kuin vain antaa sormien suihkia. 


Osasta koreista on langat vielä päättelemättä kuvanottohetkellä. Miten se aina niin helposti jääkin tekemättä...

Näistä tuli mukavan pirteät, verrattuna noihin hattaroihin. 


Korien lisäksi minulla on tekeillä vihdoin uusi matto keinutuolin alle. Teen sitä kanervan värisestä kuteesta ja tietenkin se loppui kesken. Jouduin tilaamaan lisää ja koska postimaksut on samat, tilasipa sitten yhden tai useamman vyyhdin, päätin - tietenkin - tilata muutaman muunkin värisen samalla. Valkoisen lisäksi posti toi harmaan ja mustan vyyhdin. Saas nähdä, mitä näistä syntyy, koreja varmaan ainakin.

Uudet värit: musta ja harmaa.

Kommentit