Vihreät räsymattosukat

 Koska "jämälangat sukiksi" -projektini edelleen jatkuu (ja jatkuu niin kauan kuin lankoja riittää eli vielä kauan), päädyin tekemään nämä polveen asti ulottuvat räsymattosukat yhdistäen yksiväristä vaaleanvihreää Raita-lankaan. 

Olin luovuttaa jo varren alkumetreillä, kun siinä vaiheessa sukka näytti silmiini aivan kamalalta. Mutta sitten kavensin yksivärisen langan aina yhteen kerrokseen ja tein raitalangalla kaksi kerrosta. Se teki jäljestä hieman eloisamman ja enemmän räsymattoisen, joten jaksoin jatkaa eteenpäin. 

Eikä lopputulos nyt niin kamala ole kuin alussa vaikutti. Luulisin, että vihreästä pitävä kummityttöni saattaisi tykätä näistä. Ovathan nämä aika samanlaiset kuin edelliset hänelle antamani, mutta tällä kertaa lanka on Seitsemää veljestä eli hieman paksumpaa, ja tosiaan nämä ulottuvat polveen asti. 

Jämälankaprojektin kannalta tämä meni melko nappiin: raitalanka riitti juuri ja juuri ja vihreää jäi jäljelle enää pieni kerä. 


Tuon verran jäi vihreää lankaa, raitalanka loppui.


Näiden sukkien Raita-lanka oli muuten samaa kuin näissä Revontulisukissa: http://kassikissa.blogspot.com/2020/09/revontulisukat.html


Kommentit