Traktoripipo ja -lapaset ja -puserokin

Kun näin traktoripipon ja -lapasten ohjeen selatessani Kauneimmat käsityöt lehteä  nro 7/22 kaupassa, oli lehden ostopäätös sillä sekunnilla selvä.  Reilu vuosi sitten neuloin jo traktoripuseron, sen ohje oli muistaakseni samassa lehdessä, mutta tietenkin aiemmassa, jossain vuoden 2021 numerossa. Ohje puseroon lankojen kera löytyy myös täältä: https://www.knittingroom.fi/produkt/gidn/091222-Pusero. Pipo ja lapaset oli nyt sopiva jatko tälle, vastaanottajakin on niille sama. 

Valitettavasti en enää muista, millä langoilla neuloin puseron. Väreistä päätellen en täysin ohjeen mukaisilla eikä tuo Fröjan vyöte näytä yhtään tutulta. Saattoi olla Extrafine Merino -lankaa, joka on ihanan sileää ja kutittamatonta. Kokoa on kuvasta ehkä hankala hahmottaa, mutta pusero oli 4-vuotiaan kokoa. Mukavan nopeita ja pieniä projekteja neuloa tällaiset puserot lastenkoossa! 


Pipon ja lapaset neuloin Novitan Nalle-langasta, koska minulla sellaista oli valmiiksi hankittuna. Arvaatko väreistä, mihin karkkisukkiin nämä langat oli alunperin hankittu? No, Kiss kiss -karkkeihin, mutta kuten karkkisukka-postauksessa totesin, kyllästyin karkkisukkien neulomiseen ja niinpä päätin käyttää langat tähän tarkoitukseen. 

Koska Nalle-langasta piposta tuli aika ohut ja luultavasti myös kutittava, ompelin sisään trikookankaisen vuorin. 

Tupsu oli hieman epäileväinen joutuessaan pitkästä aikaa kuvausrekvisiitaksi. 


Pipo ja lapaset menivät 5v-synttärilahjaksi niille tehdyssä repussa. 

Kommentit