Terassipehmusteiden päälliset - gekot kukkasiksi

On se hyvä, että on tämä blogi olemassa. :D Täältä on näet hyvä tarkistaa, että milloinkas se olikaan, kun viimeksi ompelin näihin pehmusteisiin uudet päälliset. Tuntui, että se oli ihan äsken, eikä siitä toki olekaan kuin kolme vuotta

Kuka vielä muistaa kevättä ja kesää 2020? Synkintä pandempia-aikaa, kun koko maailma oli kiinni eikä tulevasta tiennyt mitään. Silloin siis ompelin näihin edelliset päälliset. Gekkokangas löytyi omasta kaapistani, ja vaikkei varsinaista ulkokäyttökangasta ollutkaan, kesti se varsin hyvin tällä katetulla terassilla. 

Yksi huono ominaisuus kankaassa kuitenkin oli: Tupsun karvat tarttuivat siihen niin sitkeästi, etten saanut sohvan päällistä (Tupsun suosituin ulkounipaikka, käytössä tosin vain sateella) enää siistiksi, ja siinä syy, miksi aloin taas katsella uusia kankaita näihin. 

Kankaita.comista löysin tämänkertaisen kankaan. Linnut ja kukat -kangas osoittautui juuri niin ihanaksi kuin miltä kuvissa näytti. Olisin oikeastaan halunnut ommella toisen puolen yksivärisellä kankaalla, mutta en löytänyt väriltään sopivaa ulkokangasta kaupan valikoimasta. Niinpä näissä on nyt molemmin puolin tuo kuviokangas. Välissä oleva keltainen suikale on viime kesänä ompelemieni pehmustepäällisten taustakankaan jämiä. 

Tärkein makutuomari eli Tupsu on onneksi myös hyväksynyt nämä uudet päälliset. 





Loppuun vielä kuva hieman aiheen vierestä, mutta voiko tämän pehmeämpää ollakaan? 

Tupsuko musta kissa? 

Kommentit