Roikkuvat meikkilaukut

Olen tämän vuoden ekan viikon esitellyt joulukuun tuotoksiani. Nämä pussukat tein kuitenkin joskus aiemmin syksyllä. 

Löysin joskus jo melko kauan sitten Kampin ylimmän kerroksen Muji-kaupasta pienen sinisen meikkipussukan, jonka idea viehätti minua. Ostin sen ihan vain malliksi, kun ajattelin heti, että siinä olisi kiva ompeluprojekti. 

Nämä kaksi pussukkaa olen toistaiseksi saanut sen mallin mukaisesti tehtyä. Suurensin kokoa hieman alkuperäisestä, jotta näihin mahtuisi tavaraa paremmin. Alkuperäisessä ripustuskoukku on pyörivä ja todellakin koukku, mikä tekee ripustamisesta helppoa vaikkapa ovenripaan. Sellaista, tai oikein muunkaanlaista sopivaa koukkua en löytänyt mistään, joten näissä ripustamista varten on D-rengas. Näin jälkikäteen ajatellen lankalenksu olisi ajanut saman asian paremmin. No, ehkä sitten tulevissa yksilöissä, jos tällaisia vielä saan aikaiseksi tehtyä. 

Nämä kaksi pussukkaa menivät joululahjoiksi, joten en tiedä vielä, kuinka hyvin toimivat käytännössä. 

Kankaat saattavat jollekulle näyttää tutuilta. Sinipohjainen kukkakangas on ylijäämää kesällä ompelemistani terassikalusteiden pehmusteiden päällisistä. Lehtikangas puolestaan samanlaista ylijäämää, mutta toissakesältä. Nämä kankaat ovat käytännössä muovia, joten hyvin kosteudenkestäviä ja siten sopivia meikkipussukoihin. 





 

Kommentit